Vlieg de deur uit

Wat kan je in de buurt beleven? Hier vind je een paar leuke en concrete opties op een rijtje. Have fun!

City Skydive https://cityskydive.nl/nl 

De echte waaghalzen en adrenalinejagers kunnen bij City Skydive Utrecht terecht. Na ongeveer 10 minuten fietsen stap je hier een van de twee windtunnels in om het echte skydive-gevoel indoor te ervaren. Hilarisch, want je trekt er de mooiste gezichten van, maar ook heel sportief!

The Wall https://www.thewall.nl/

De grootschalige detailhandel van The Wall is door het hele land bekend, maar voor bewoners van ‘t Zand is het zo snel te bereiken dat je hier spontaan langs kunt gaan. Buy, Eat, Play. Voor iedere leeftijd is hier wel iets te beleven: A big welcome at The Wall!

Het Máximapark https://www.maximapark.nl/?q=locaties 

Een bijzonder park aan de westkant van Utrecht en praktisch gezien jouw achtertuin. In het Máximapark kun je sporten en genieten van de groene omgeving. In dit grote park zijn zoveel leuke dingen te beleven, je kan elke dag weer iets nieuws ontdekken!

Leidsche Rijn Centrum https://leidscherijncentrum.nl/ 

Goede winkels in de buurt zijn niet broodnodig, maar maken je leven wel een stuk makkelijker. Op een steenworp afstand winkel je bij Leidsche Rijn Centrum. Zeven dagen in de week kun je hier terecht, niet alleen voor winkelen, maar ook voor een kop koffie, hapje eten en gezelligheid.

Winkelcentrum Terwijde https://www.winkelcentrumterwijde.nl/ 

Aan keuze geen gebrek, want ook Winkelcentrum Terwijde is een goede optie in de buurt om te shoppen en voor meer. Jong en oud kunnen hier terecht en je kan hier gratis parkeren, dichtbij de winkels. Die dagelijkse boodschappen heb je zo gedaan!